Syndigt gott

Jag har upplevt något himmelskt. Nej, jag är inte nyfrälst och det handlar inte om sex denna gången heller (vet inte var du som läser detta får det ifrån).

Det handlar om bär. Jag har handlat bär. Om jag ska ranka bär så hamnar HALLON på plats 1, blåbär på andra plats, björnbär på tredje och jordgubbar på 4:e. Om nu vindruvor är bär så borde man ranka dem också (var får jag allt ifrån).
Nåväl, i förra veckan inhandlade jag en halv liter hallon + 3dl vispgrädde. Jag måste ha sett fånig ut - för jag kom på mig själv med att le överdrivet hela vägen hem. Efter att ha ätit lite kvällsmat var det så dags för den stora njutningen. Fram med en liten skål som fylldes med hälften av de bär jag köpt, lite strösocker på och så till sist en skvätt vispgrädde. Här ska det inte sparas på något.
Vilken härlig känsla att ta en sked med detta underbara bär i munnen, känna sötman och den härliga aromen.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Marabou - släng er i väggen.

image9  image10

Jag har gjort det igen!

Vaddå undrar kanske någon??? Nej det handlar inte om sex. Jag har varit på REA. Att karln aldrig lär sig, tänker någon bättre vetande, men det är något visst med REA.
Jag köpte en fin röd jacka på REA för några veckor sedan. Då var det halva ordinarie priset och den fanns i både rött och svart. Nu såg jag av en händelse att dom  hade sänkt priset ytterligare, hälften av det halva, dvs 1/4 av ursprungspriset. Jag stegade in i affären och kunde snart konstatera att den bara fanns i XS och XXXL. Typiskt tänkte jag, nästan högt.
Nåväl, jag var ju redan innanför dörrarna - något fanns det väl. Så provningen startade. Jag lyckades till slut hitta en jacka i brunt moccaskinn och en halvlång mörkblå eller svart rock till verkligt lågt pris. Bara tanken på hur mycket jag hade sparat fick mig att känna mig hög så jag gick loss på pikétröjor och annat smått och gott. Inte en av varje utan två av varje - annars "Tjänar" man ju inte på det. Något som kallas sunt förnuft började krypa från hjärnan ner i kroppen och jag hängde snabbt tillbaka allt utom jackan och rocken och skyndade till kassan innan jag bestämde mig för att spola även dessa plagg.
Inte för att jag behövde jackan och rocken och att jag går omkring halvnaken, men GUUUUUD va billigt det var.

Int' fan blir man klokare med åren.

image7

RSS 2.0