Jag har gjort det igen!

Vaddå undrar kanske någon??? Nej det handlar inte om sex. Jag har varit på REA. Att karln aldrig lär sig, tänker någon bättre vetande, men det är något visst med REA.
Jag köpte en fin röd jacka på REA för några veckor sedan. Då var det halva ordinarie priset och den fanns i både rött och svart. Nu såg jag av en händelse att dom  hade sänkt priset ytterligare, hälften av det halva, dvs 1/4 av ursprungspriset. Jag stegade in i affären och kunde snart konstatera att den bara fanns i XS och XXXL. Typiskt tänkte jag, nästan högt.
Nåväl, jag var ju redan innanför dörrarna - något fanns det väl. Så provningen startade. Jag lyckades till slut hitta en jacka i brunt moccaskinn och en halvlång mörkblå eller svart rock till verkligt lågt pris. Bara tanken på hur mycket jag hade sparat fick mig att känna mig hög så jag gick loss på pikétröjor och annat smått och gott. Inte en av varje utan två av varje - annars "Tjänar" man ju inte på det. Något som kallas sunt förnuft började krypa från hjärnan ner i kroppen och jag hängde snabbt tillbaka allt utom jackan och rocken och skyndade till kassan innan jag bestämde mig för att spola även dessa plagg.
Inte för att jag behövde jackan och rocken och att jag går omkring halvnaken, men GUUUUUD va billigt det var.

Int' fan blir man klokare med åren.

image7

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0