Fuerteventura

Vi lämnade Malmö Airport den 14/12 kl 07:15.
Vår destination var Jandia på Fuerteventura, en plats med en ca 30 km lång sandstrand långt ner på öns sydöstra del, ca 100 km från Afrika.

Från planet kunde vi se en underbar soluppgångNågra bilder från hotellet

Här är resesällskapet på balkongen en kvällNågra bilder från den underbara stranden

Ida tar ett skumbadDet fanns gott om restauranger, barer och caféer

Ida beställde en sallad "Paraiso"Här njuter jag av en god kall ölEn kväll avslutade jag med en underbar dessert, färska jordgubbar. Den satt fint.Man blir stolt av att äta ute med en så vacker bordsdamFuerteventura kan jag varmt rekommendera. Jandia med sin sandstrand är helt fantastisk. Vi bodde på Sunrise Maxorata.

Det regnade lite när vi lämnade ön, men det gjorde ju inget. Däremot var det -5 på Sturup och som ni kan se hade det snöat en aning. Det tog över en halv timme att skotta fram bilen.


Norrland

Nu har jag varit i Norrland igen, men hu va hemskt, det var plusgrader och det regnade. I några härliga dagar har jag varit hos min dotter Rossi och mitt barnbarn Alice. Vi har haft kul för ett halvt år. Vi tog lite tomtebilder på Alice och här kommer två av mina favissar:

Denna lilla tomtenissa kan få vilken tomtefar som helst att smälta (även i -40 grader).

Sedan har jag fått se henne dansa till I Like To Move It från filmen Madagascar och det var verkligen en upplevelse. De moves hon gör är det hög klass på.

RSS 2.0