Mina barnbarn

Man har rätt att vara stolt. Nu har jag plötsligt två barnbarn. Och jag känner mig inte en dag äldre för det.

Alice till vänster och Marcus till höger.

image5 image6

Nu är jag dubbelmorfar

Den 12 februari blev jag morfar (äntligen) för första gången och nu igår, den 20 juli, hände det igen. Hoppas det inte är straffbart. I vilket fall som helst kan jag tydligen bli morfar hur många gånger som helst - jag kan inte göra något åt det. Jag har en dotter i reserv och hon kan säkert späda på med tiden (hon är bara 13 nu).

Här ser ni Ida med Alice.

image4Min egen ängel

image6

Jag är en bloggare

image4

Iklädd Core Tex-behandlad trenchcoat har jag bloggat mig på nätet. "Intet nytt under solen", - sade en dam som passerade förbi. Undrar om hon mobbade mig eller om det var en komplimang???
Nåja, jag får inte exponera mig för hårt i början - det kan ge publiceringskomplex.

Kullaberg

Bor man som jag i Höganäs, har man Kullaberg på armlängds avstånd. Där finns otroligt mycket att se, att utforska och där finns bl a Barakullen. Den ligger strax utanför Mölle, ovanför Solvik. Där har min dotter och jag spenderat många härliga timmar. Medhavd fika i vårt lilla stenbo. Fantastisk utsikt över Mölle och ner mot Höganäs. Man kan räkna båtar om man vill eller bara lägga sig ner på rygg och studera molnens formationer. Nu när det regnar så mycket är det en bra plats att ta till om havet börjar stiga. Man kunde ju bygga en ark här uppe och vänta på den slutliga floden. (undrar vart apan som käkade upp bananen tog vägen).

image1

Resa mot okänt mål ...

Så har man då blivit trendig och tagit till sig en av de senaste flugorna - att blogga! Eftersom Internet var en fluga så kommer nog bloggandet att hålla på ett bra tag. Trycket av bokstäver mot ordbalken i hjärnan är hårt, så det borde lätta om man får ut en del och då tänkte jag - att blogga kan vara en lösning.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0